Om oss

Dahl web & design är en design- & webbyrå i Gävle och är ett samarbete mellan formgivaren Elina Dahl och webbutvecklaren Henrik Dahl. Vi erbjuder hjälp med responsiva hemsidor, webshop, logotyper, inbjudningskort, visitkort och illustration. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp eller vill samarbeta med oss.

 

 
Elina har många års erfarenhet av arbete med illustration, färg och form. 

Förutom arbetet med egen design så arbetar hon även med inbjudingar till bl.a. dop och bröllop, kort till bl.a. blomsterbutiker samt webbdesign på uppdrag av företag. Besök också gärna Elinas egen hemsida och webshop www.elinadahl.com

 

 

Henrik började programmera redan i högstadiet, men har också många års erfarenhet av grafisk design och musikproduktion. I gymnasiet ägnade han mycket tid åt att skapa datorspel, nöjesportaler och sociala medier. Därefter arbetade han en kort tid som webbutvecklare hos Arbetarbladet i Gävle.

Sedan år 2007 har han arbetat som webbutvecklare i egen regi, och har genom åren hunnit producera ett par hundra olika webbplatser och system, åt små och stora kunder, lokalt och globalt.